Deprecated: Function session_register() is deprecated in /web/session.inc on line 12
Összesen: 0
Chat with me


A vásárláshoz kérjük jelentkezzen be!

Fehasználó
  JelszóNyilatkozat a személyes adatok védelméről

A Mobilphone.hu Kft honlapjának szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. Ennek megfelelően a Mobilphone a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (Avtv.) foglaltaknak megfelelően kezeli a személyes, illetve a közérdekű adatokat kiemelt figyelemmel arra, hogy mindenki maga rendelkezik a személyes adatainak nyilvánosságra hozataláról és felhasználásáról.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez, vásárláshoz azonban regisztrációra van szükség, melynek során bizonyos személyes adatokat (név, e-mail cím) közölni kell. A Mobilphone a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára . a törvényben meghatározott eseteken kívül . semmilyen körülmények között nem adja ki, nem is áll érdekében. Kivételt képez ez alól a Mobilphone saját tulajdonában lévő más üzleti tevékenység esetében kizárólag az email címek bemutatkozó email küldésére. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a Mobilphone a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a Mobilphone minden esetben tiszteletben tartja.

A működés során a Mobilphone az alábbi fontosabb alapelveket tartja szem előtt:
A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
A személyes adatok tárolásához való hozzájárulást a regisztrációs adatlap kitöltése és elküldése jelenti.
A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használja fel a Mobilphone.hu Kft., amire rendelkezésére bocsátották, attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
A Mobilphone.hu Kft. folyamatosan gyűjti az adatokat a honlap látogatottságáról, a látogatások számáról, módjáról. Ezeket a regisztrációs vagy felhasználói adatokat, információkat kizárólag statisztikai formában, egyének szerint nem azonosítható módon hozza nyilvánosságra, hogy elemzésükkel felmérje a látogatók igényeit és érdeklődését, s ennek megfelelően fejleszthesse tovább tevékenységét. A statisztikákat a Mobilphone szabadon közzéteheti és megoszthatja üzleti partnereivel.
A Mobilphone.hu Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen oldalak adatközléséért, adatvédelmi eljárásáért, valamint az oldalak tartalmáért a Mobilphone semmiféle felelősséget nem vállal.
A Mobilphone.hu Kft. az online működését érintő mindennemű változás jogát fenntartja.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával!
Mobilphone.hu Kft. Tel:+36-1238-7345, +36-20-267-2649, cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3. Westend City Center aluljáró szint Jókai Mór sétány 3. (a Nyugati pályaudvar felől)